"От вашей еды у кошек морда облазит, а вы детям шлете": На Донбасі обурилися якістю "делікатесів" з РФ

Доставлений нещодавно на територію окупованого Донбасу "гуманітарний конвой" виявився не тільки з простроченими продуктами для дорослих, а й неякісним дитячим харчуванням, у якого закінчився термін придатності.

Жителі ОРДЛО поскаржилися, що, крім неприємного запаху в баночках з дитячою їжею і цвілі в фруктових пюре, вони виявили також і черв'яків, які були в м'ясних дитячих консервах, передають Патріоти України.

Так, мешканка окупованій Горлівки попередила, що у відкритій банці виявила черв'ячків. "Девочки, будьте внимательны с детскими мясными пюрешками с гумки", - попередила вона мам.
Її пост викликав хвилю гніву в соцмережі, люди писали, що Росія вже відкрито показує "братньому" Донбасу зневагу, поставляючи в ОРДЛО неякісне харчування для дітей. Користувачі також розповідали, що від дитячих каш у діток часто буває пронос і болять животи. Пачки нерідко приходять в "ДНР/ЛНР" з термінами придатності, що минули вже кілька місяців тому, проте багато на дати не звертають увагу. Деякі учасники обговорень відповіли, що подібну "гуманітарку" бояться давати не те що дітям, а навіть тваринам.

"Вот поэтому у нас ест их только кот", "У кошек потом морды облазят от такого питания! Весь непотреб сюда шлют!", "Открыла 3 банки, все такие. На банке 2017-й год. Не могу сфоткать, выкинула сразу", "Вот твари, лучше не давать вообще, чем такое г..но детям, сами пусть жрут, помощники", "Вот бы Путину это показать и заставить его съесть, нас превращают в скотов покорных", "Больше брать не буду", "А я отказалась от этого питания, лучше натуральным кормить, чем российской просрочкой" - обурюються в мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...