Отямився поруч з мертвою нареченою: На Хмельниччині сталася страшна ДТП (фото)

Того вечора 21-річний Сергій зі своєю нареченою і її подругами відпочивали в одному із закладів міста Меджибожа. Під час відпочинку вони познайомилися з компанією, швидко потоваришували й вирішили продовжити вечір в іншому місці.

Вони разом вийшли із закладу і сіли в машину. Господиня цього закладу надалі розповіла, що вся компанія була в стані алкогольного сп'яніння, передають Патріоти України.
Сергій від випитого алкоголю в машині заснув, а коли прокинувся, то виявив, що машина знаходиться посеред поля, а поруч з ним лежить його кохана, вся в крові. Дівчина загинула під час ДТП.

Водій автомобіля і його двоє друзів втекли з місця події. Як повідомили поліцейські, в ДТП винен водій автомобіля Renault Laguna. Він на швидкості 150 км / на годину не побачив знак повороту і вилетів прямо в поле.
В результаті удару автомобіль перекинувся мінімум чотири рази. Сергій дивом залишився живий. Він, також як водій і його друзі, отримав незначні травми. А ось у 20-річної дівчини шансів вижити практично не було - автомобіль її буквально розчавив.

Медики кажуть, що фізичний стан Сергія цілком задовільний, а ось психологічний стан викликає побоювання, так як він втратив дівчину, яка повинна була стати його дружиною.

Водієм автомобіля виявився 20-річний житель Черкаської області. Йому тепер загрожує до 8 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...