"Отомстили хунте, оставили детей без школы": Казанський про те, чим завинили перед "антифашистами" мешканці Красногорівки

Красногорівка Донецької області зазнала сьогодні вранці серйозного обстрілу з «градів» ДНР.

Фото: Денис Казанський

"Стріляли бойовики чітко по житловому сектору. Дивом ніхто не загинув - поранення отримали кілька людей. Але обстрілом були зруйновані школа і міська лікарня, а також кілька будинків." - пише у своєму блозі відомий журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

Коли снаряди прилітають в житлові квартали Донецька або Горлівки, росіяни і донбаські сепаратисти стверджують, що це «криваві карателі» обстрілюють мирних людей, тому що ненавидять Донбас і хочуть повністю винищити його жителів. Але як бути з регулярними обстрілом Авдіївки і сьогоднішнім знищенням школи і лікарні в Красногорівці снарядами ДНР? На словах Росія і її прихильники нібито «звільняють Донбас». А на ділі - обстрілюють мирне населення, руйнують будинки, розносять з «градів» об'єкти інфраструктури.

Чим завинила перед «антифашистами» школа №2 в Красногорівці? Там що, вчилися бандерівці і фашисти? Ні, це була звичайна школа, в якій навчалися російськомовні донбаські діти. Тепер їм ніде вчитися. Спасибі Захарченко, Суркову і Путіну. Помстилися хунті, залишили дітей без школи.

Так школа №2 виглядала до приходу «русского мира» в нібито «пригноблений українцями Донбас».

А ось так вона виглядає після того, як Донбас вирішили «врятувати». Добре, що всередині не було дітей!

А це лікарня. Останній поверх зруйнований, все навколо всипане уламками. Отримайте привіт від «братнього народу».

А ось чиясь квартира. Красногорівка дедалі більше стає схожим на Дебальцеве. Там такі картини можна спостерігати і по сей день ще після штурму міста в січні 2015 року.

Де там вся ця армія фальшивих плакальниць, які сильно переживали за дітей Донбасу? Що таке? Чому всі мовчать? Чому ніхто не вимагає врятувати жителів Донбасу? Коли снаряди в них летять з боку ДНР і російської армії, то дітей уже не шкода, так?

Де всі ці люди?

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...