"Отримання церковної автокефалії важливіше безвіза, тому що ніби повертає в державу душу", - ветеран АТО

Томос виб'є інструмент кремлівського впливу на українське суспільство, а Київ як духовна столиця офіційно не поступатиметься Москві.

Більше 300 років простим людям в церквах розповідали і продовжують розповідати про «русь-матінку» і «царя-батюшку», насаджували в голови другорядність їх національності і мови - чим формували свідомість малороса, яка набагато небезпечніша всіх наших проблем, тому і є їх справжньою причиною. Про це у своєму блозі пише блогер, ветеран АТО Валерій Прозапас, передають Патріоти України.
Він зазначає, тому отримання церковної автокефалії в чомусь навіть важливіше безвіза, тому що немов повертає в державу душу, яку підло відняли після смерті Богдана Хмельницького і Руїни, та тримали нашу країну на короткому повідку в постійній залежності.
Валерій Прозапас пише, що ще Томос виб'є інструмент кремлівського впливу на українське суспільство, а Київ як духовна столиця офіційно не поступатиметься Москві. Підкреслювати свою нерелігійность і атеїстичність тут недоречно, це ознака обмеженості - не розуміти фундаментальні наслідки цієї історичної події, яка обов'язково відбудеться.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...