"Отримавши владу й багатство": Запорізький нардеп тримає в страху цілий район

Позафракційний народний депутат України Вадим Кривохатько залякує працівників однієї з аграрних фірм Вільнянського району Запорізької області, блокуючи роботу підприємства.
Вадим Кривохатько

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він уточнив, що йдеться про фермерське господарство підприємця Дмитра Фокіна. "Тракторист почав посів озимої пшениці в селі Благовіщенка Вільнянського району. І через годину роботи на полі, яке фермерське господарство орендує з жовтня 2017 року, з'явився народний депутат Вадим Кривохатько і погрозами змусив тракториста не тільки припинити роботу, а й покинути поле", - написав Бриль.

За словами найманого робітника, Кривохатько зажадав від нього пояснити, чому той перебуває на земельній ділянці, а також показати відповідні документи. Потім нардеп заявив, що після "перевірок певних служб", ні тракторист, ні сам фермер працювати в районі не зможуть.

"Вільнянщина залякана самоуправством свого народного обранця. Який від безкарності просто божеволіє. Він діє настільки цинічно, не відразу можна зрозуміти, що відбувається", - написав голова Запорізької ОДА.

Як розповів Бриль, на Кривохатько написано заяву в поліцію, оскільки це вже не перший випадок погроз і тиску на господарство. Раніше були штучно створені проблеми з подачею води, необхідної для вирощування врожаю.

"У мене немає логічних пояснень: чому нардеп дозволяє собі подібну поведінку? Можливо, він був у стані сп'яніння? Хоча особисто мені здається, що, отримавши владу та багатство, Вадим Вікторович намагається на окремій території Вільнянського району просто створити панщину", - вважає Бриль.

Він підкреслив, що змушений подати заяву з приводу цього правопорушення в Генеральну прокуратуру України, а також звернутися до Комітету з етики Верховної Ради України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...