Оце так: Мешканці Харківської області "спіймали" на відео привида

У наймістичнішому селі України зафіксували паранормальне явище.

В Харківській області жителі українського селища міського типу Бабаї зафіксували привида. Один з місцевих жителів їхав вночі на автомобілі і, опинившись на околиці селища, помітив світлий людиноподібний силует, що завис над дорогою. Дивний силует зафіксував його відеореєстратор. Загадкове "створіння" пересувається в темряві – спочатку швидко ковзає по дорозі, а потім зникає з поля зору об'єктиву камери, передають Патріоти України з посиланням на ICTV.

Місцеві жителі розповідають, що чоловіки часто накладають на себе руки в лісосмузі і занедбаних будинках. А в лісі неподалік раз у раз пропадають жінки. Одна з них, за даними ICTV, перед тим, як зникнути, скаржилася родичам на голоси в голові, що кликали її в ліс. Відзначається, що окрім того, у смт чимало недобудов, оскільки люди купують землі, а потім чомусь кидають їх.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...