Озброїти Україну, щоб показати американську велич: Експерт про майбутній візит Трампа до Варшави

Поїздка президента Трампа в Польщу на наступному тижні - виняткова можливість підтвердити лідерство США і американську велич.

Дональд Трамп

Це стверджує в The Wall Street Journal старший науковий співробітник Американської ради із зовнішньої політики Стівен Бленк, передають Патріоти України.

- У Варшаві Трамп може підтвердити відданість США європейській безпеці, надавши Україні зброю, потрібну їй, щоб захистити себе від триваючої російської агресії.

У обльотах Європи російськими літаками, їх зустрічах з ВМС і ВПС США та інших країн НАТО, втручаннях РФ у вибори у Франції, Німеччині та Нідерландах автор статті бачить ознаку того, що "Володимир Путін вважає, що вже воює із Заходом". На його думку, хоча російський президент і хвалить Трампа час від часу, його дії демонструють зневагу до американського лідера і непохитності США.

Експерт вважає, що США слід надати Україні протиартилерійською радари, броньовані автомобілі, протитанкову зброю, пристрої захищеного зв'язку, розвідувальні дрони, протидесантні міни.

"Озброєння України означало б вірність існуючої з часів президента Гаррі Трумена політиці підтримки вільних народів, що борються з агресією, - йдеться в статті. - Це зміцнило б лідерство і непохитність США і, більш того, сповістить про ці якості весь світ і створить, подібно політиці Рональда Рейгана, реальну основу для майбутнього діалогу з Росією, позбавленої засобів прояву агресії. Демонстративна допомога Україні також призведе до зниження вітчизняного напруження. Наполегливі критики Трампа будуть змушені визнати, що він протистоїть Росії, підтримуючи американські інтереси".

"У Варшаві у Трампа буде рідкісна можливість зробити правильний вчинок і показати американську велич в дії. Заради нашої і європейської свободи він не повинен упускати цю можливість", - резюмує Бленк.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...