Озвучений прогноз для президента США на 2018 рік

У 2018 році президент США Дональд Трамп може розпочати війну.

Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Проаналізувавши гороскоп президента, дійшов висновку, що в цілому 2018 рік буде для нього позитивним. Неприємності можуть бути лише внаслідок інформація, що може бути оприлюднена навесні. "Розслідування, які були розпочаті восени 2017 року, можуть негативно позначитися навесні 2017 року і остаточно добити його в 2019 році", - сказав Влад Росс.

Він підтвердив свій прогноз річної давності про те, що Трампу загрожує імпічмент, проте зауважив, що у 2017 році такому розвитку подій перешкоджали планети в його гороскопі, і в 2018 році "він все ще може залишатися на плаву", але, "швидше за все, весь термін йому не вдасться відсидіти ". Зокрема, на 2019 рік астролог прогнозує американському президентові "засудження, повалення і зняття з нього всіх регалій".

У 2017 році у Трампа не повинно бути особливих проблем зі здоров'ям, а в плані фінансів його очікує неймовірне везіння. "У нього все чудово в плані фінансів, можливостей, нових комерційних угод. Тут у нього хороші тенденції. Йому буде дуже везти у грі, в життєвих ставках. У нього можуть бути прекрасні вояжі, він може активно брати участь у вирішенні світових проблем аж до весни", - розповів Влад Росс.

"Але, як і рік тому, коли була інавгурація Трампа, так і зараз я скажу, що людина, у якої в гороскопі висхідний Марс, перебуваючи на посаді президента, не може не розв'язати якусь війну. У будь-якому випадку буде війна під керівництвом Трампа", - заявив він.

За оцінками астролога, найбільш небезпечні періоди для розв'язання війни - кінець січня-лютий і серпень-вересень. Зокрема, це пов'язано з сонячним затемненням 11 серпня, яке "буде проходити на Марсі в гороскопі Трампа". Як припустив Влад Росс, президент США може розв'язати війну з метою відвернути увагу громадськості від звинувачень на його адресу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...