Падіння "Газпрому": "Ну вот, "наше всё" и всё, сдулось. А какие планы рисовал Миллер по телевизору!", - російський політик

Олексій Міллер - один з найбільш "ефективних" менеджерів гнізда Путіна, керівник Газпрому, економічна місія якого - добити і розтягнути, майже у цілі.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише російський політичний діяч Микола Травкін, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Акции "ЛУКОЙЛа" обогнали "Газпром" по капитализации. Ну, вот, «Наше Всё» и всё, сдулось. Стоит дешевле ЛУКойла. А какие планы рисовал Миллер по телевизору! Бывало, придёт к Путину, проектор включит и… Трубы налево, трубы направо. Китай намертво привинтили, шагу не шагнёт без нашего газа. Европу со всех сторон трубами в клещи взяли, а ещё один Северный, да плюс Южный поток доведём до них и поймут, либо санкции снимай, либо зимой как немцы под Москвой.

В последнее время Миллер,правда, скромнее стал в желаньях. Уже не грозится вывести Газпром в чемпионы мировые в энергетической сфере. Наверное кто то из газовиков подсказал, мол, Лёша, ты базар то фильтруй, какое первое место в мире?! Дай бог Сбербанк, да Роснефть из виду не потерять. А тут ещё и Лукойл (по меркам мировым не такая уж и большая кампания) обходит. Или вешай Путину лапшу без журналюг, специалисты ведь по всем странам над тобой потешаются…

Для тех, кто в танке:

Алексей Миллер - один из наиболее эффективных менеджеров гнезда Путина, руководитель Газпрома. Экономическая миссия - добить и растащить. Почти у цели.

Газпром - госкорпорация, которая при Вяхиреве-Черномырдине чуть не в одиночку кормила Россию, покуда она выбиралась из хаоса рухнувшей экономики СССР."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...