"Пахне унітазом": Росіянка шокована "елітним" відпочинком у Криму (фото)

Російська пропагандистка Уляна Скойбеда поскаржилася на умови в анексованому Криму - відпочинок там коштує дорожче, ніж у Туреччині, при цьому сервіс та інфраструктура залишають бажати кращого.

Як написала Скойбеда в своєму блозі, за чотири роки окупації РФ не зробила для розвитку курортної сфери на півострові нічого, крім нових доріг, передають Патріоти України.

Вона підкреслила, що це не перша її поїздка в Крим після 2014 року. За її словами, відпочинок в Саках, "в непопулярному регіоні Криму", на чотирьох чоловік, обійдеться близько 120 тисяч рублів. При цьому "олл-інклюзив" у Туреччині буде коштувати 66 тисяч, і в цю ціну входять переліт і трансфер.

"Дорога з Москви на півострів коштує 25 тисяч рублів, причому як на літаку (квиток - 5-6 тисяч рублів на людину без багажу, плюс Аероекспрес, плюс таксі), так і на машині (дві ночівлі в готелях, бензин, платні ділянки, продуктовий кошик з собою, їжа в кафе; здешевити можна, тільки якщо гнати без сну або вести по черзі). 50 тисяч, як одна копієчка, в обидві сторони. 70 + 50 тисяч рублів за тиждень в Криму проти 66 тисяч в Туреччині - удар по патріотизму, сильніший від дитячого горщика", - написала вона.

Також Скойбеда поскаржилася на проблеми з мобільним інтернетом і банками в Криму. "Я також вирішила дізнатися, чи зможу зняти з картки гроші? І прочитала на сайті свого, знову-таки, найбільшого банку Росії: "Складна ситуація в Криму позначилася на веденні банківської справи. Багато банків відмовляються працювати на півострові, вважаючи ситуацію сильно напруженою", - зазначила пропагандистка.

Крім того, за її словами, на півострові обманюють відпочиваючих. У санаторії в Саках вона була шокована "товстими жінками в білих банних халатах", "шведським столом", який виявився звичайним "санаторним харчуванням", і "запахом унітазу" з Сакського озера.

"Я ледь вибила зі свого хваленого санаторію документи на проживання, довелося вже діставати посвідчення, і все одно касових чеків мені не дали, ніби зараз в Криму - мов пару десятиліть тому", - розповіла вона.

Також вона констатувала, що проблема розміщення туристів на півострові не вирішена. "Новий аеропорт у Сімферополі та Кримський міст вражають, цілодобове титанічне автобудівництво "Тавриди" по всьому півострову, за масштабом співставна з Байкало-Амурської магістраллю. Росія робить все, щоб дати туристам дорогу до Криму - але куди вони потраплять? У чотириповерхові залізні "шанхаї"? Будь-хто, хто пробував нормальний відпочинок, не погодиться", - написала Скойбеда.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...