Пакують валізи: Росіяни уточнили, коли їхні військові спостерігачі залишать СЦКК на Донбасі

Російські офіцери в Спільному центрі контролю і координації (СЦКК) з розведення сил і засобів на лінії розмежування мають покинути окуповану територію Донецької області на цьому тижні.

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на слова штатного пропагандиста бойовиків Едуарда Басуріна, передають Патріоти України.

За його словами, представники "ДНР" продовжать працювати в СЦКК. "На наступному тижні (заява була зроблена 17 грудня - ред.) російські офіцери, які входять в групу спостерігачів, залишать територію нашої республіки і вийдуть на територію України і далі виїдуть на територію Російської Федерації. Поки мені не відомо про приїзд наступної групи. Наші представники роботу в СЦКК продовжують", - заявив Басурін.

"14 грудня представник Збройних сил України при Спільному центрі контролю і координації в штабі СЦКК, розташованому в підконтрольному урядові місті Соледар (79 км на північ від Донецька), передав СММ лист від Міністерства оборони Російської Федерації з повідомленням про те, що Російська Федерація має намір відкликати з території України офіцерів своїх Збройних сил з СЦКК", - сказано в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за 14 грудня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...