"Палиться" по-повній: "Запросити в Білий дім російського президента, в стані холодної війни, прямо перед довиборами в Конгрес - це просто чудова ідея Трампа", - Муджабаєв

Картер і Рейган боролися за свободу радянських політв'язнів і говорили про них відкрито практично при кожній зустрічі з керівництвом СРСР. Нинішньому президенту США немає до цього діла.

Запросити в Білий дім російського президента Володимира Путіна, фактично перебуваючи в стані Холодної війни, прямо перед довиборами в Конгрес - це просто чудова ідея Трампа. Тепер залишається сподіватися, що нічого не завадить здійснити ці плани і все так і станеться. Про це у своєму блозі пише український журналіст Айдер Муждабаев. передають Патріоти України.
«Путін повинен повозити президента США мордою об стіл прямо там, на очах у американців. Принизити в його особі кожного, у кого в Америці є гідність», - написав журналіст. Він додає, що Путін запросто може поговорити з американцями, як з ідіотами, адже він у себе тільки так звик: тупо брехати. Хочеться вірити, що саміт у Вашингтоні буде успішним, тобто протверезний ефект від нього буде на обличчя. Ну, а якщо ні, значить, нинішній Америці так і треба. Дуже хороший тест.
Перший тест американський лідер вже пройшов, коли під час зустрічі з Путіним в Гельсінки навіть не спромігся на публіку зіграти на темі українських політв'язнів, заявивши, що мовляв цю тему теж торкнулися під час бесіди. Трамп жодного разу навіть не вимовив ім'я Сенцова або інших в'язнів Кремля. Картер і Рейган боролися за свободу радянських політв'язнів і говорили про них відкрито практично при кожній зустрічі з керівництвом СРСР. Нинішньому президенту США немає до цього діла.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...