Пам'ятник загиблим в перестрілці патрульним встановили у Дніпрі (фото)

25 вересня в Дніпрі на центральному автовокзалі відкрили пам'ятник патрульним поліцейським Артему Кутушеву і Ользі Макаренко, які загинули під час виконання службових обов'язків рік тому.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Патрульна поліція Дніпра", передають Патріоти України.

"25 вересня стало пам'ятною і трагічною датою не тільки для дніпровської патрульної поліції, а й для української в цілому. І хоча суд над вбивцею триває, колеги загиблих з болем згадують події того дня", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що меморіал у вигляді шеврона з іменами загиблих патрульних "встановили з ініціативи небайдужих жителів міста".

Варто нагадати, що Кутушев і Макаренко загинули у вересні 2016 року в перестрілці біля автовокзалу в Дніпрі з екс-бійцем спецроти "Торнадо" Олександром Пугачовим. 27 вересня Пугачова заарештували на 60 днів, в середині жовтня його виписали з лікарні і перевели в СІЗО. Пізніше арешт неодноразово продовжували. 24 січня 2017 року обвинувальний висновок щодо Пугачова передали в суд.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...