Паралельна реальність: Глава "Укрзалізниці" отримав 830 тис. зарплати за січень

Зарплати глав український держконцернів неадекватні і повністю відірвані від реальності.

Євген Кравцов

Яскраве тому підтвердження - глава правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, який за підсумками січня 2019 року одержав зарплату в розмірі 830 тисяч гривень. Відповідна інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що заробітна плата глави УЗ різко контрастує із середньою зарплатою по підприємству, яка, згідно з офіційними даними, становить 8,5 тисячі гривень, що в перерахунку на долари дорівнює приблизно 300 $ і є однією з найнижчих на просторах колишнього СРСР. Зарплати залізничників Естонії, Латвії, Литви, Росії, Казахстану, Білорусі, Вірменії, Грузії та навіть Киргизстану вище ніж в Україні.

Цікаво, що за підсумками 2018 року Євген Кравцов отримав 9 мільйонів 749 тисяч 90 гривень заробітної плати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...