"Парасюк такий... Парасюк!": У Росії порушили кримінальну справу проти українського нардепа

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу стосовно депутата Верховної ради України Володимира Парасюка.

Володимир Парасюк

В Росії депутата звинувачують у нападі на Генконсульство РФ у Львові в 2016 році і наругу над прапором РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайті СК РФ.

«У ході розслідування кримінальної справи крім причетності до вищевказаних злочинів, слідством отримані достатні докази, що свідчать про те, що Парасюк 9 березня 2016 року також схиляв присутніх біля Генерального консульства людей до скоєння нападу на російське диппредставництво», - заявили в слідчому комітеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...