"РФ через три роки зможе вийти на самостійне сучасне виробництво пармезану", - заявив міністр сільського господарства РФ Олександр Ткачов, виступаючи на форумі "Золота осінь", передають Патріоти України з посиланням на РБК.
"Що стосується пармезану, трохи складне виробництво, технологія виробництва складна. Нам це під силу, безумовно, але потрібно, щоб минув певний час. Думаю, що через три роки ми вже вийдемо на сучасне виробництво подібних сирів і будемо просувати їх", - сказав він.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...