Партію Савченко на виборах чекає грандіозний сюрприз, - Цимбалюк

Надія Савченко, позафракційний депутат, разом зі своєю партією програє на наступних виборах, і партія ніколи не зможе потрапити до Верховної Ради.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив відомий журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його словами, у партії Савченко немає жодного шансу, і всі подібні проекти створюються лише з однією метою - за допомогою демократичного способу прибрати постмайданівску владу. «Ось цим вони і займаються. Використовують патріотичну риторику або іншу, але суть саме в цьому», - вважає журналіст.

Цимбалюк наголосив, що в даній ситуації не має ніякого значення той факт, що Савченко перебувала в російській в'язниці, і вона в Україні може вихваляти навіть Путіна - Україна була зобов'язана повернути Савченко, навіть, якби всі знали, чим вона потім буде займатися на батьківщині.

«Те, що вона зараз робить, будучи представником українського парламенту, мені не близьке, але вона громадянин України - може говорити тут все, що хоче і, напевно, робити абсолютні дурниці, а у нас є право за неї не голосувати, що, за моїми відчуттями, і станеться», -додав Цимбалюк.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...