Пасажир згорів - не міг вибратися із зім'ятої автівки: У Києві позашляховик-порушник BMW X5 M не залишив шансів скромному Lanos (фото, відео)

Порушник втік з місця ДТП, поліція вживає заходів для встановлення вбивці.

У ніч на 16 лютого в Києві на Столичному шосе BMW X5 M на величезній швидкості протаранив таксі Lanos, після чого той загорівся. Водія встигли витягнути з автомобіля, а пасажир згорів всередині, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Зіткнення сталося близько 01:15. За словами очевидця, BMW їхав в сторону Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склався навпіл. Від потужного удару автомобіль загорівся.

Прибулі на місце рятувальники виявили в вигорілій машині тіло пасажира, попередньо, жінки. Водій Lanos отримав травми різного ступеня, перебував у свідомості, але практично нічого не пам'ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

BMW після аварії опинився в кюветі. За словами поліцейських, водій позашляховика втік з місця аварії. У машині вони не виявили документів, але залишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери з авто. Попередньо, він втік в в лісопосадку вздовж дороги. Поліцейські вживають заходів щодо його розшуку та затримання.

Відзначається, що незадовго після цієї аварії, з протилежного боку Столичного шосе сталася ще одна ДТП. Також Daewoo Lanos влетів у Renault служби таксі Uklon. На щастя без серйозних наслідків. Поруч знаходилися рятувальники і медики, які оглянули водіїв і надали допомогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...