Пєсков не відкидає, що справжнє: В архівах німецької спецслужби знайшли майорське посвідчення Путіна (фото)

Посвідчення на ім'я майора Путіна було видано 31 грудня 1985 року.

Путін в молодості співпрацював зі Штазі? Архівне фото.

Відділ по роботі з архівами Міністерства держбезпеки колишньої НДР (Штазі) виявив службове посвідчення, видане на ім'я президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

За даними видання, посвідчення на ім'я майора Путіна було видано 31 грудня 1985 року. Воно продовжувалося кожен квартал протягом наступних чотирьох років. Документ був необхідний для того, щоб Путін міг безперешкодно відвідувати офіси Штазі.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не відкидає, що посвідчення може бути справжнім. Він нагадав про те, що Штазі співпрацювало з КДБ, повідомляє російський ТАСС.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...