Трамп влаштував скандал, образившись на Трюдо: Президент США "грюкнув дверми" на саміті "Великої сімки"

Дональд Трамп відмовився підписувати комюніке за підсумками саміту G7

Глава США назвав головною причиною свого вчинку "брехливі заяви" прем'єр-міністра Канади Дастіна Трюдо. Про таке рішення і його витоки епотажний політик звично повідомив через Twitter, зазначають Патріоти України.

"Канада стягує величезні тарифи з наших американських фермерів, робітників і компаній, я доручив представникам США не підписувати комюніке, у той час як ми вивчаємо варіанти для введення тарифів на автомобілі, які заполонили американський ринок", - підкреслив американський лідер.

При цьому звинувативши Трюдо у тому, що той дочекався його від'їзду, щоб обрушити критику на США.

"Під час наших зустрічей на G7 Трюдо поводився так смиренно і м'яко лише для того, щоб після мого від'їзду заявити на прес-конференції, що "мита США були свого роду образою", і він "не дасть сісти собі на шию". Дуже нечесно і слабо. Наші мита - це відповідь на його 270 відсотків мита на молочну продукцію із США", - пояснив американський лідер.

Трамп заявив, що не дозволить іншим країнам вводити масштабні мита і встановлювати торговельні бар'єри щодо американських компаній. Те що такий крок спровокували дії адміністрації Білого дому, вважає несправедливими.

"Вони прекрасно розуміють, звідки я. Після багатьох десятиліть, нарешті почнеться чесна і взаємовигідна торгівля!" - написав він.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...