"Патріотизм не повинен виходити за рамки здорового глузду", - нардеп-"єврооптиміст" висловився за "мир" з Росією

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що у його дружини в Росії проживають родичі, які знаходяться під впливом російської пропаганди.
Сергій Лещенко

Про це нардеп сказав в інтерв'ю "Новой газете", передають Патріоти України.

"Там у людей параноїдальні страхи щодо України. У моєї дружини там родичі, і я бачу, наскільки великий там вплив російської пропаганди. А українська влада часто при Порошенко ці страхи лише посилювала... Ось я зараз спонтанно подумав, сидячи тут за столом, що наступний президент на хвилі популярності міг би відвідати окуповані території. Ось це був би хід, це був би сигнал!" - сказав депутат.

Лещенко вважає, що українці можуть працювати в РФ і потрібно їм полегшити таку можливість. "Коли українець привозить гроші з Росії, я вважаю, він посилює українську економіку. Для мене це набагато важливіше. Взагалі мені здається, патріотизм не повинен виходити за рамки здорового глузду", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...