Патрульного поліцейського підозрюють в пограбуванні перехожого

На 62-річного харків’янина напали невідомі, його штовхнули та зірвали золотий ланцюжок.

У Харкові за підозрою у пограбуванні перехожого затримали працівника патрульної поліції. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника управління прокуратури області Анатолія Буліча, передають Патріоти України.

За його відомостями, в ніч на 6 вересня на 62-річного харків’янина напали невідомі. Чоловіка штовхнули та зірвали золотий ланцюжок.

За підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення затриманий у порядку ст. 208 КПК України 26-річний працівник патрульної поліції Харкова.

Слідче управління прокуратури Харківської області проводить досудове розслідування за фактом грабежу (ч. 2 ст. 186 КК України). На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно рядового поліції. Проводяться необхідні слідчі дії. Максимальна санкція статті передбачає 6 років позбавлення волі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...