Перед ним стоїть зовсім інше завдання: "Медведчук не збирається перемагати на виборах", - Портников

Бойко, Медведчук і інші екс-регіонали сьогодні зрушують, умовно кажучи, «прикордонні» стовпчики колабораціонізму. Чим далі вдасться їх зрушити, тим далі виявляться кордону патріотизму.

Віктор Медведчук

Те, що недавно ще могло вважатися угодовством, поміркованістю, обережністю у відносинах з агресором - завтра на тлі цих переставлених «прикордонних» стовпчиків буде здаватися патріотичними діями, - розповів в інтерв'ю ЗМІ публіцист Віталій Портников, передають Патріоти України.
Він зазначає, що таким чином, ці дії Віктора Медведчука полегшують успіх на президентських і, особливо, на парламентських виборах кандидатам і силам, які сприймаються Москвою в якості можливих партнерів для поглинання України, але які можуть прийти до влади тільки під псевдопатріотичними гаслами. Перемагати самого Медведчука не потрібно, та й неможливо, бо електорату для цього немає.

За словами Портникова, сили Медведчука вже ховаються за патріотичними гаслами і сьогодні заявляють такі обережні речі, як наприклад, «потрібно більш помірковано вести діалог з Москвою» або «Партія війни не змогла домогтися миру, тому що діяла занадто радикально». Завдання Медведчука підвести українців під вибір між двома патріотами, один з яких просто більш поміркований і спокійніший. Українці і виберуть другого більш помірного патріота, тому що будуть вважати, що «непатріотизм» - це те, що говорить Медведчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...