Перегони зі стріляниною: Під Києвом СБУшник напав на волонтера

По дорозі в Глеваху в Київській області стався збройний конфлікт між волонтером, переселенцем із Донецька Сергієм Максимцем і співробітником СБУ на прізвище Чабан.

Сергій Максимець

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Роман Синіцин, повідомляють Патріоти України.

Максимець повертався додому з друзями, на з'їзді з одеської траси їм створив аварійну ситуацію автомобіль Mitsubishi Outlander.

"Відбулася словесна перепалка. Звичайний дорожній конфлікт. Але "Аутлендер" починає переслідувати і підрізати мікроавтобус Сергія (зелений Mercedes Vito). У результаті після наздоганялівок і підрізань водій "Аутлендера" - співробітник СБУ на прізвище Чабан - стріляє в пасажира Максимця. Стріляє нібито в голову, той встиг закритися рукою, у результаті гумову кулю діставали з руки. Зі словами "як ви мене за*бали, донецькі", - пише Синіцин.

Після стрілянини співробітник СБУ намагався втекти, але його затримала поліція.

"На місце події приїжджає начальник Чабана на чорному "Лендкрузері" і щось вирішує з ментами. Прізвище та номери вони не "змалювали" на жаль. У бусі Сергія проводять кілька обшуків із понятими, нічого не знаходять. Це версія подій від Сергія", - зазначив волонтер.

За його словами, співробітник СБУ виклав свою версію, згідно з якою йому загрожували сокирою і розбили скло в машині.

"Чабан у рамках самооборони застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Цієї ж версії, за моїми джерелами, неухильно дотримуються і будуть дотримуватися в поліції. Стаття 296 ч.4 Кримінального кодексу, за якою нібито кваліфікували подію - дуже страшна штука. Від трьох до семи. І в цій ситуації незрозуміло, хто за версією васильківських слідчих буде постраждалим, а хто підозрюваним", - додав він.

Волонтер попросив усіх свідків конфлікту надати записи камер відео-реєстраторів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...