Перша леді країни зворушила мережу ніжним привітанням президента

Перша леді України Марина Порошенко зворушливо привітала свого чоловіка Петра Порошенка з днем народження.

Привітання було опубліковано на сторінці Фонду Порошенка в Facebook, передають Патріоти України.

"Твій сильний характер і дипломатична мудрість дозволили Україні вистояти там, де раніше здавалися", - написала перша леді. Вона побажала главі держави, "в світі, повному сумнівів, продовжуй вселяти віру, дарувати надію і примножувати любов". "Многая літа, пане Президенте", - написала Марина Порошенко.

Під постом також опубліковано спільне фото подружжя.

Користувачі мережі тепло зустріли слова першої леді і також приєдналися до привітань, публікуючи свої побажання під відповідним записом.

Пост Марини Порошенко зібрав майже тисячу "лайків" і більше сотні коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...