Першоквітневий жарт чи провокація? - Історія з "підпалом" автобуса у Львові отримала продовження

Як зазначають правоохоронці, підпал польського автобуса біля автовокзалу у Львові, про який 1 квітня повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, виявився всього лише фейком.

Так, начальник зміни оперативно-координаційного центру ДСНС у Львові заявив, що ніяких повідомлень про пожежі або підпали автобусів не надходило. Він уточнив, що про інцидент рятувальники дізналися вже з новин в інтернеті, передають Патріоти України.
Прес-секретар львівської поліції Світлана Добровольська також підтвердила, що події з підпалом автобуса насправді не було. Вона уточнила: «Виклик про пожежу в поліцію не надходило. Вранці на місце події виїжджали патрульні і слідчо-оперативна група, щоб перевірити цю інформацію, але вона не підтвердилася».

У той же час, сам Зінкевич пояснив, що про підпал йому повідомили «перевірені джерела» в особистому повідомленні. Інші деталі повідомити він відмовився.

Як повідомлялося раніше, 1 квітня близько 2:00 поблизу Стрийського автовокзалу у Львові невідомі особи підпалили польський автобус і обклеїли його червоно-чорними листівками.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...