Перший український лоукостер: Ціни та інші подробиці

Перший вітчизняний лоукостер - авіакомпанія SkyUp - почне виконувати перші внутрішні і міжнародні рейси в квітні 2018 року.

Про це було заявлено під час прес-конференції, присвяченій створенню національного перевізника, передають Патріоти України.

За словами глави Мінінфраструктури України Володимира Омеляна, повноцінно компанія буде запущена в березні 2018 року.

Відкриття внутрішніх регулярних рейсів заплановано на кінець травня - початок червня. На першому етапі польоти будуть здійснюватися за такими напрямами: Київ-Одеса, Харків-Одеса, Львів-Одеса.

Міжнародні рейси будуть здійснюватися за такими напрямками: Київ-Барселона (Іспанія), Київ-Дубай (ОАЕ), Київ-Ларнака (Кіпр). Надалі планується розширення мережі маршрутів.

Вартість квитків на рейси буде формуватися за лоукост-моделлю, не враховуючи перевезення багажу і додаткових послуг. Вартість перельоту між Києвом і Одесою буде починатися від 499 грн.

"Ми хочемо активізувати внутрішні авіаційні перевезення. Важливо, щоб новостворений SkyUp якраз посилив конкуренцію на ринку внутрішніх і бюджетних перевезень", - зазначив міністр в Facebook.

ТОВ "Авіакомпанія" Скайап "було зареєстровано в червні 2017 року Києві. Її творцем виступила відома туристична компанія Join Up, керівником призначено відомого авіаційний експерт Євген Хайнацкий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...