Перший запуск Starship Raptor: Маск показав вражаюче відео з двигуном, який доставить людей на Марс

Двигун Raptor буде встановлений на космічному кораблі Starship.

Американський інженер і засновник компанії SpaceX Ілон Маск опублікував відео, в якому показав перший запуск двигуна Raptor. Запис він розмістив на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Двигун Raptor буде встановлений на космічному кораблі Starship. За даними SpaceX, тяга двигуна Raptor складає 200 тонн. У наступній версії її планують збільшити до 250 тонн. У порівнянні з Raptor двигун Merlin 1D для ракет Falcon здатний розвивати тягу до 82 тонн.

"Перший запуск двигуна Starship Raptor! Дуже пишаюся відмінною роботою команди SpaceX!!", - написав він.

Відзначимо, що в майбутньому Starship буде використовуватися для доставки людей на Місяць, Марс і на інші планети Сонячної системи. Як очікується, перший політ Starship з людьми на Марс може відбутися в найближчі 10 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...