Першим підбіг після позбавлення недоторканності: Протеже "кровосісі" обіцяє Савченко медійну і юридичну підтримку

Колишній член Партії регіонів, позафракційний нардеп Євген Мураєв, який володіє телеканалом NewsOne, заявив, що надасть депутату Надії Савченко медійну і юридичну підтримку.

Євген Мураєв

Про це він сказав в коментарі LB.ua, передають Патріоти України.
«Я голосував проти згоди на арешт і затримання Надії Савченко, тому що я не з лукавих. Я впевнений, що народ України кожному дасть свою оцінку. Але я готовий підтримувати Надію. Буду їй надавати юридичну підтримку і медійну в тому числі. Демократія повинна бути повноцінною. Я вважаю, що це рішення - політичне і не має перспектив в суді. Все це було зроблено в інтересах президента і щоб не втопити рейтинг ГПУ», - заявив він.
У свою чергу, нардеп з фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич пояснив своє голосування тим, що «просто не повірив у звинувачення, як за Станіславським». «Тому голосував проти. Мені здається, що за всім цим стоїть політологічний проект і бажання використовувати цей факт для політичної гри. Мотивацій може бути багато, починаючи з відволікання уваги, закінчуючи іншими питаннями. Адже сьогодні всі обговорюють лише тему Савченко. І цього домоглася влада. Я вважаю, що це розправа, яка матиме продовження. Не виключаю, що ініціатива Порошенка по Савченко в результаті доб'є самого Порошенка», - сказав він LB.ua.

Нагадаємо, після публічних заяв генпрокурора Юрія Луценка про зв'язок Савченко з «Українським вибором» Віктора Медведчука і «кураторами з Кремля» нардепи з «Опоблоку» Нестор Шуфрич, Вадим Новінський, Ігор Шурма, Микола Скорик, а також екс-мер Харкова Михайло Добкін і нардеп Василь Гуляєв з «Відродження» проголосували проти згоди на її затримання і арешт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...