Перспективний львівський спортсмен отримав російське громадянство

Нещодавно в чемпіонаті Московської області з хокею в команді ЦСКА з’явився 14-річний український захисник Артур Чолач.

Вихованець Новояворівської школи хокею та Галицьких Левів переїхав до Росії не просто як легіонер. На сайті Федерації хокею Москви Артур вже підписаний як гравець, що має російське громадянство, передають Патріоти України.

Тобто, батьки дитини вже займались оформленням відповідних документів і за два роки, по досягненню 16-річного віку, Чолач з великою ймовірністю отримає російський паспорт.

Чолач — досить перспективний захисник. В 11 матчах, які він вже встиг зіграти за команду ЦСКА 2003 року народження, хлопець закинув дві шайби и набрав чотири очки. Через два-три роки він вже міг би грати за юніорсьску збірну України U18, але, нажаль, скоріше за все український хокей цього хлопця вже втратив.

Найгірше те, що Чолач далеко не єдиний українець у команді ЦСКА 2003 року народження. В цьому ж колективі грають ще два вихованці українського хокею – 13-річний захисник Володимир Волков та 14-річний нападник Гордій Маслов – вихованці школи донецького Донбасу. Звісно, обидва також досить перспективні та обдаровані хокеїсти. Звісно, що вони теж заявлені як гравці, що мають російське громадянство.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...