Петро Порошенко заявив, що не любить гроші: Докладніше

За словами президента України Петра Порошенка, за чотири роки він продемонстрував, що в Україні "жоден олігарх не може розраховувати на привілеї".

Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю німецькому журналу Focus заявив, що "не любить гроші". Переклад розмови українською мовою опублікувало агентство "Укрінформ", передають Патріоти України.

Журналіст попросив Порошенка продовжити фразу "Я люблю гроші, тому що...", на що президент відповів, що не любить їх.

За словами Порошенка, за чотири роки він продемонстрував, що в Україні "жоден олігарх не може розраховувати на привілеї". Він заявив, що його "атакують олігархи", а ЗМІ, які належать їм, поширюють про нього фейкові новини.

Згідно з електронною декларацією, у 2017-му Порошенко отримав дохід у розмірі 16,304 млн грн. Більша його частина – майже 15,8 млн грн – відсотки за депозитами. Річна зарплата глави держави становить 335 тис. грн.

3 квітня Порошенко вніс зміни у свою декларацію: вписав відсотки на загальну суму 994,48 тис. грн.

3 травня президент вніс у декларацію три суми, отримані як відсотки від діяльності ПАТ "Міжнародний інвестиційний банк" – 104 783 грн, 296 884 грн і 556 658 грн – загалом понад 958 тис. грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...