П'яні директор школи і вчитель фізкультури з Прикарпаття побили поліцейських (відео)

Копи зупинили "освітян" за порушення правил дорожнього руху.

Інцидент стався в селі Королівка Коломийського району. Один з правоохоронців опинився в лікарні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Так, поліцейські зупинили легковий автомобіль, який їхав назустріч, тому що зліпив фарами дальнього світла, і з перших слів водія зрозуміли, що він п'яний. «Яке твоє діло, в якому я стані?», - відповів водій поліцейському і це була чи не єдина цензурна репліка на адресу поліцейських, яка прозвучала з вуст автомобіліста.
Проходити тест на алкоголь водій відмовився, поводився агресивно і обіцяв поліцейським поставити їх на місце. Пасажир зупиненої машини заступився за водія, почалася чехарда. «Він намагався забрати мене і мого напарника, щоб водій міг втекти», - каже інспектор Тлумацького відділення поліції Василь Павлюк. Правоохоронець потрапив до лікарні після удару головою в обличчя - його бив пасажир, який після цього відразу втік.
Водія все ж вдалося затримати, а поліцейського довелося оперувати через перелом виличної кістки. «Дані травми відносяться до травм середньої тяжкості. Хворий буде лікуватися два тижні, а потім амбулаторно», - розповів завідувач відділенням щелепно-лицевої хірургії обласної лікарні Іван Грищук.

Як з'ясувалося, водієм виявився директор сільської школи, а пасажиром - вчитель фізкультури. Тепер обидва на лікарняному, фізрук спілкуватися з журналістами не бажає, а директор школи по телефону повідомив, що сам побитий. «Мене також побили. Зі мною ... ознаки садистського поводження зі мною», - говорить він і звинувачує в побитті поліцейських.

Вчителю фізкультури за травмування поліцейського при виконанні обов'язків загрожує до п'яти років позбавлення волі. Директору школи зараз інкримінують водіння в нетверезому стані та злісну непокору правоохоронцям. Поки що жоден з них своєї провини не визнає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...