П'яні розваги нічної столиці: Побили поліцейських і розгромили їхнє авто (фото, відео)

У Києві в ніч з 4 на 5 вересня по вулиці Міжнародна, 19, компанія п'яних чоловіків побила поліцейських і розгромила їхній автомобіль.

Патрульні прибули на виклик, щоб вгамувати компанію із 10 осіб, які дуже голосно себе вели, - повідомили на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Чоловікам із компанії не сподобалося, що їм роблять зауваження і вони почали приставати до копів. Після слів, що вони можуть бути затримані, почали нападати і бити правоохоронців. Ті, відбиваючись, відійшли, щоб ще більше не загострювати ситуацію. Бешкетники ж, у відповідь на це почали бити патрульний автомобіль Toyota: розбили лобове скло, виламали номерний знак і пом'яли заднє крило", - йдеться у повідомленні.

Затримати чотирьох нетверезих чоловіків допоміг наряд, який прибув на допомогу.

"У результаті конфлікту, травми отримали два копа і двоє чоловіків із компанії", - повідомили в пабліку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...