П'яний голова РДА на "євробляхах" влаштував смертельну ДТП на Закарпатті (фото, відео)

Голова Перечинської районної держадміністрації Віктор Олефір за кермом позашляховика на словацькій реєстрації на великій швидкості збив двох жінок - 1962 і 1947 року народження.

У п'ятницю, 13 липня, пізно ввечері в місті Перечин Закарпатської області чиновник у стані алкогольного сп'яніння збив двох жінок, в результаті чого одна з них померла, друга - отримала важкі травми, передають Патріоти України.

Відзначається, що аварія трапилася близько 22:37. Так, голова Перечинської районної держадміністрації Віктор Олефір за кермом позашляховика на словацькій реєстрації на великій швидкості збив двох жінок - 1962 і 1947 року народження.

За словами очевидців, далі він протаранив відбійник і паркан місцевого масажного салону. Разом з головою РДА в авто була пасажирка. Вони обидва не постраждали.

Жінка 1962 року народження від отриманих травм померла. Іншу з важкими травмами госпіталізували.

Інформацію про те, що за кермом Jeep Grand Cherokee був голова Перечинської РДА, та те, що він був у нетверезому стані, підтвердили кілька джерел у обласному управлінні закарпатської міліції.

У даний час за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Призначено ряд технічних експертиз з метою встановлення всіх обставин аварії. Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Уточнюється, що Віктор Олефір працював на посаді голови Перечинської РДА з серпня 2015 року, очоливши її після зміни керівництва краю на тлі стрілянини в Мукачево, коли головою Закарпатської ОДА був призначений Геннадій Москаль.

Як уточнює прес-служба Москаля, він доручив перевести травмовану в результаті аварії жінку з районної лікарні в обласну клінічну і надати їй максимальну медичну допомогу.



Джерело: Мукачево.NET
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...