П'яний господар влаштував дебош: У Києві поліцейський застрелив бійцівського собаку, котрий кидався на людей у супермаркеті (фото)

Прийшовши в супермаркет, чоловік поліз у бійку з охоронцями - ті зробили йому зауваження за пса без намордника.

У Києві п'яний покупець влаштував дебош в супермаркеті, а по прибуттю на місце патрульних поліцейських нацькував на них свого бійцівського пса. Правоохоронцям довелося застосувати табельну зброю і застрелити собаку, передають Патріоти України з посиланням на спільноту «Київ Оперативний».

Прийшовши в супермаркет, чоловік поліз у бійку з охоронцями - ті зробили йому зауваження за пса без намордника. Не зумівши впоратися з охоронцями в поодинці, він віддав собаці команду «фас» і пес атакував опонента, розірвавши йому вухо і руку. Потерпілому довелося накласти 14 швів.
По прибуттю поліцейських власник стафа намагався кинути собаку і втекти з місця події, однак йому це зробити не дали.
Патрульні вмовляли його одягнути нашийник на собаку і прив'язати її, і навіть самі спробували це зробити. У якийсь момент пес вирішив, що його господареві загрожує небезпека, він накинувся на патрульного і повалив його на підлогу, після чого той і застосував табельну зброю.
Патрульні завантажили поранену тварину в автомобіль і з сиреною полетіли в найближчу ветклініку, проте через 15 хвилин пес помер на операційному столі.Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків інциденту і вилучила відео з камер в супермаркеті. Власник стаффа тим часом був затриманий і поміщений в ІТТ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...