П'яний киянин влаштував масову ДТП (фото, відео)

Аварія сталася на перехресті проспекту Валерія Лобановського і вулиці Андрія Головко.

У неділю, 4 листопада, в Києві сталася масова ДТП за участю чотирьох машин, передають Патріоти України.

Вранці близько 8:45 там зіткнулися Mitsubishi Lancer, Volvo V40, Renault Logan і Lanos.

Volvo, Renault і Lanos рухалися в напрямку Севастопольської площі. За попередньою інформацією, машини зупинилися на червоний сигнал світлофора. В цей час на зустрічній смузі руху їхав Mitsubishi. З невідомих причин водій Lancer виїхав на зустрічну на повороті. В результаті цього він протаранив три автомобілі і вилетів на тротуар, де і зупинився.

За словами очевидців, коли вони підбігли до Mitsubishi, водій був весь в крові, у нього помітили травму голови. Також люди повідомили, що відчули від чоловіка запах алкоголю. Прибулі рятувальники вирізали чоловіка з машини, так як від удару затиснуло водійські двері.

Як повідомляє ресурс "Київ Оперативний", правоохоронці підтвердили, що водій Mitsubishi був п'яний. Також там уточнюють, що Lancer мчав на високій швидкості і в'їхав в Volvo. Останнього відкинуло в таксі Renault і автомобіль Pestocafe марки Daewoo.

Внаслідок ДТП госпіталізували двох постраждалих - водія Mitsubishi і чоловіка з Lanos, останній значних травм не отримав. Крім цього, на місці аварії утворився масштабний затор - розбиті машини зайняли дві смуги з трьох. Поліція з'ясовує деталі і причини інциденту.

Джерело: Інформатор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...