П'яний одесит на BMW врізався в мікроавтобус: Є жертви (фото)

У суботу, 16 вересня, на Овiдiопольськiй дорозi мiж с. Прилиманське та с. Нова Долина трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового мiкроавтобуса, унаслідок чого постраждали семеро осiб.

Про це Одеська поліція повідомляє на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Повідомлення про подію до поліції надійшло близько 21:27. "Виїздом на мiсце слiдчо-оперативної групи було встановлено, що в напрямку Одеси з Овiдiополя по маршруту №38 рухався мiкроавтобус пiд керуванням 61-рiчного водiя. Несподiвано йому на зустрiч виїхав легковий автомобiль BMW, у результатi чого мiж ними трапилося зiткнення", – йдеться у повідомленні.

За попереднiми даними, 28-рiчний водiй автомобiля BMW перебував у станi алкогольного сп'янiння.

"Унаслiдок пригоди 7 пасажирiв мiкроавтобуса дістали тiлеснi ушкодження та були з мiсця подiї доставленi до медичних установ", – зазначають у поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадженні за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкцiя даної статтi передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слiдство.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...