П'яний прокурор з Волині влаштував ДТП у столиці

Його доставили в лікарню швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславській із діагнозами закрита черепно-мозкова травма та струсом головного мозку.

Ігор Цюприк

У суботу, 22 грудня, перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк потрапив у ДТП у Києві. Як стало відомо Обозревателю із власних джерел, аварія сталася на мосту Патона близько 17:30, передають Патріоти України.

Прокурор, перебуваючи за кермом Toyota Land Cruiser Prado, втратив контроль через недотримання дистанції та допустив зіткнення з AUDI A3, водій якого — Астахов. С.М., 1967 року народження.

За словами очевидців, Цюприк був у стані алкогольного сп'яніння і відмовився від проведення експертизи на місці ДТП. Його доставили в лікарню швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславській із діагнозами закрита черепно-мозкова травма та струсом головного мозку.

Ігор Цюприк народився на Рівненщині в 1985 році. З 2002 до 2015 року він служив в органах внутрішніх справ МВС України, а з червня 2016-го працює в органах прокуратури. До призначення на посаду першого заступника прокурора Волинської області у вересні 2018 року він обіймав посаду заступника прокурора Луганської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...