П'яний водій протаранив єдиний дитячий реанімобіль в Запоріжжі: Є жертви

Цієї ночі в Запоріжжі в ДТП потрапив єдиний в місті автомобіль дитячої реанімації, в результаті чого постраждало 4 людини.

Про це, посилаючись на главу незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолія Сидоренка, повідомляє видання «УНН», передають Патріоти України.

Аварія сталася приблизно о 1:30 при виїзді на міст Преображенського з Хортицького району. У дитячий реанімобіль врізався ВАЗ.

"Добре, що реанімобіль вже був без дитини. Він відвозив дитину у важкому стані в лікарні і повертався", - повідомив Сидоренко, додавши, що це був єдиний сучасний дитячий реанімобіль, яким в ДТП завдано збитків на суму 1,2 млн грн.

Трьох працівників реанімобіля і водія ВАЗу госпіталізували в 5-у міськлікарню. За попередньою інформацією, водій легковика знаходився в стані алкогольного сп'яніння.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...