"Піар-війна": Радзіховський вказав на важливий момент зіткнення РФ і США в Сирії

У війні в Сирії США і Росія грають не в справжню, а в "піар-війну".

Обидві сторони наносять один одному "піар-удари, мета яких - виграти максимальну кількість очок в очах у публіки", - сказав "Обозревателю" російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

"Наскільки я розумію, американці і росіяни діють так: вони заздалегідь попереджають про ті точки, куди будуть нанесені удари. Для того щоб мінімізувати збиток і, відповідно, мінімізувати можливість зустрічного удару. Війна, яка йде між американцями і росіянами - це чиста піар-війна", - заявив він.

На думку журналіста, в цій війні обидві сторони використовують "технічні хлопавки". "Це такий реалістичний театр, але це не справжні військові дії, мета яких - завдати максимальної фізичної шкоди противнику. Це піар-удари, мета яких - виграти максимальну кількість очок в очах у публіки", - переконаний Радзіховський.

Щодо останнього удару, який завдали США, він припустив: "Я думаю, що це був спектакль в чотири руки. Спектакль, де було заздалегідь оголошено, що його піарівським переможцем є Америка".

У той же час журналіст підкреслив: щодо інших учасників сирійського конфлікту і США, і РФ ведуть справжню, а не піарівську війну. Перш за все, з тієї причини, що "і Асад, і ІДІЛ, і противники Асада" - "безмовні, і ніякого ядерного удару вони завдати не можуть". "Там реальна війна, і мета - вибити максимальну кількість противників", - упевнений він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...