"Під час читання цього у мене мало очі не полопалися": У мережі підняли на сміх народні методи "лікування" кору

Користувачка мережі радить лікувати кір за допомогою червоної ганчірки.

Користувачів соціальної мережі Twitter розсмішила публікація Serg Marco, який опублікував пост якоїсь Алли Пархоменко, де та радить лікувати кір за допомогою червоної ганчірки, передають Патріоти України.

Відповідним постом він поділився у своєму мікроблозі.

"Під час читання цього у мене мало очі не полопалися. Терміново потрібна червона тканина", - пише він.

"Я в 10 років хворіла на кір і моя мама накривала мене червоною тканиною. Кір гасне під червоною тканиною. Раніше не було такої кількості ліків і люди лікувалися природними ліками та тим, що мали під руками. Я накривалася з головою червоною тканиною, щоб судини в очах не лопалися", - пише любителька народних способів лікування.

Зі свого боку, його підписники підхопили тему та стали пропонувати свої інтерпретації "народних" методів лікування кору.

Так, Ольга Висоцька пише, що краще відразу лягати в ящик, оббитий червоною тканиною. "Якщо накласти джгут на шию з червоної тканини, то одужання проходить практично моментально та більше ніколи нічим уже не хворієш", - пише космополитНнигилист.

"Подорожник і лопух краще прикладати", - додає Гербо.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...