Під час заворушень у Франції дісталося "на горіхи" кремлівським пропаганд*нам

У столиці Франції Парижі під час протестів "жовтих жилетів" були поранені ще троє журналістів пропагандистських видань Кремля – ​​кореспонденти телеканалу "Росія 1" Дарина Григорова і RT International Пітер Олівер, а також журналіст Ruptly.

Дарина Григорова

Найбільше дісталося представниці ВДТРК у Європі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Григорова була поранена в ногу і отримала отруєння чадним газом. Незважаючи на травми, дівчина продовжила роботу", – сказано в повідомленні. Як уточнюють у Telegram-каналі, вона прорвалася через барикади і закінчила репортаж.

Оліверу, як стало відомо, вистрілили в ногу гумовою кулею. "Зараз намагаються зрозуміти, чи ціла кістка", – передає видання.

Повідомляється також, що дісталося і кореспонденту Ruptly, однак без серйозних наслідків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...