Під прапорами Російської імперії та СРСР: На Росії встановлять пам'ятник Путіну (фото)

Скульптурне зображення російського диктатора Володимира Путіна, котрий ось вже 20 років поспіль одноосібно керує цією країною, у вівторок, 29 травня 2018 року, відкриють на центральній площі села Частоозер'я Курганської області Росії.

За даними росЗМІ, будівництво 3,5-метрової композиції профінансував депутат Держдуми Олександр Ільтяков, у якого у вищезгаданому селі розташована тваринницька ферма, передають Патріоти України.
Олександр Ільтяков
Відзначається, що за фігурою російського президента буде розташовуватися карта Росії, висота і ширина якої сягатиме 6 м. А над картою стоятимуть прапори Російської імперії, СРСР та Російської Федерації.

Депутат стверджує, що спорудження пам'ятника не узгоджувалося з АП, це його власна ініціатива. При цьому щоб «Путіна» не вкрали, в селі вже встановили відеокамери.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...