Під Римом двоє українців намагалися пограбувати поліцейського

Спровокувавши ДТП, українці намагалися забрати гаманець з рук поліцейського.

В Італії на околиці Риму в районі Пренестіна затримали двох українців за спробу пограбувати поліцейського. Про це повідомляє італійське видання Il Messaggero, передають Патріоти України.

Як зазначається, офіцер поліції у позаробочий час перебував у машині, коли його транспортний засіб протаранив інший автомобіль, у якому перебувало двоє людей. Коли поліцейський вийшов з машини, щоб подивитися на заподіяні від зіткнення ушкодження, водій іншої автівки намагався покинути на машині місце інциденту.

Поліцейський наблизився до цієї автівки та показав своє посвідчення. Водночас, інша особа з цього транспортного засобу намагалася забрати гаманець з рук поліцейського.

Також сказано, що коли поліцейський намагався затримати цих двох осіб, один з них вдарив кулаком його в обличчя. Завдяки втручанню іншого поліцейського патруля двох осіб затримали.

Пізніше у поліції встановили, що затримані є українцями 33-х та 40-ка років. Пізніше їх було арештовано в поліцейському відділку за спробу пограбування та спротиву посадовій особі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...