Під загрозою смерті: На час маневрів "Захід-2017" в Білорусі вводять нові обмеження для цивільного населення

Заборона стосується території Логойського лісгоспу і Червоно-Швабського лісництва.

Оголошення з застереженням з'явилися в соціальних мережах. Згідно листівці, заборона діє з 14 серпня по 25 вересня, - пише kp.by, передають Патріоти України.

Заборона стосується проїзду та входу в ліс, випасання худоби на території лісництва, заготівлі дров, косіння сіна, збору ягід і грибів, збору металобрухту. "Виконуйте всі вимоги постових оточення! Не заходьте на територію лісництва самі і не пускайте туди своїх дітей!" - йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, масштабні російсько-білоруські навчання «Захід-2017» пройдуть на території Білорусі з 14 по 20 вересня. Основна фаза навчань торкнеться Лепельський, Осиповичської, Борисовський, Ружанський і Доманівський полігони. Також військові дії розгорнуться в районах Лосвіда, Глибокого і Дретуні у Вітебській області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...