Підігравання кремлівській пропаганді, або Що відзначають одеські прикордонники

2 липня в Одесі з широким розмахом відзначено незрозуміле свято "97 років створення Одеського прикордонного загону".

Про це на своїй сторінці у Facebook пише офіцер Державної прикордонної служби України Олег Медведчук, передають Патріоти України.

"Прошу патріотичній спільноті та органам української влади зреагувати на те, що в Одеському регіоні продовжуються провокативні шабаші шанувальників радянського минулого.

Так, 2 липня в Одесі з широким розмахом відзначено незрозуміле свято «97 років створення Одеського прикордонного загону».

І хто ж погодив такий захід з керівництва ДПСУ хоча Президент України неодноразово висловлював позицію про недопущення заходів відзначення дат радянської історії.

Фактично в Одесі за ініціативи недолугих керманичів прикордонного відомства реалізовано план ідеологічної диверсійної операції росії да й ще за кошти України.

Все це сумно та ганебно з погляду на наступне:

97 років тому сумнозвісна 25-та стрілецька імені В. І. Чапаєва ордену леніна, червонопрапорна дивізія Робітничо-Селянської Червоної Армії, яка окупувала та залила кровю Україну та частину Польщі ввійшла до Одеси. З її складу російсько-комуністичними окупантами було виділино полк, якому було визначено завдання з встановлення та охорони кордону "саветской расіі". Ось цю дату і відзначають УКРАЇНСЬКІ прикордонники, як день створення Одеського прикордонного загону.

А потім ми дивуємося чого пуйло військовим з’єднанням Московії дає назви міст України. Він до ціє пори не хоче миритися з тим, що тоталітарна імперія зникла.

І саме такими безглуздими діями, як проведено в Одесі, ми підіграваємо кремлівській пропаганді про нібито неподільну історію і «братскій народ».

За такою аналогією 105 Чернігівському прикордонному загону ДПСУ слід відзначати події, що стосуються 105-го Червонопрапорного, ....бла-бла-бла ...Рижського окремого полку (загону) спеціального призначення КДБ, який забезпечував охорону осередку КДБ в Берліні.

Мабуть ще трохи і вертухаїв ГУЛАГУ почнемо запрошувати для обміну досвіду.

Давно прикордонним можновладцям треба розпочати вмикати мозок.
Вимагаю проведення ретельного розслідування вказаного факту і притягнення винних осіб до суворої відповідальності!

Україна заслуговує на повагу до власної історії."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...