Підозрюваний у злочині киянин відкрив стрілянину в тролейбусі (фото)

Близько 17:30 середи, 5 вересня, у тролейбусі неподалік станції "Караваєві дачі" у Києві правоохоронці помітили чоловіка, який перебуває в розшуку.

Чоловік перебував у задньому крилі тролейбуса. Поліцейські, які в неробочий час також їхали цим транспортом, побачили, що чоловік поводиться дивно. Підійшли й попросили показати документи – схожий на цього чоловіка перебуває в розшуку через влаштування в столиці фальшивого обмінника. Місяць тому в Голосіївському районі столиці зловмисник облаштував псевдообмінник, через інтернет домовився про обмін 190 тисяч доларів, а коли клієнт передав йому гроші – втік через запасний вихід. Про це повідомили в поліції, передають Патріоти України.
Чоловік почав нервувати, вийняв травматичного пістолета й почав погрожувати, що вб'є жінку, що сиділа поруч. Та почала його благати відпустити. Потім чоловік вистрелив у вікно, аби через нього втекти. Проте це йому не вдалося – його затримали.
Ніхто з пасажирів не постраждав. У затриманого – поранені руки. Нині йому надають медичну допомогу. Його затримали правоохоронці, що прибули на виклик.


Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...