Підпільний цех із виготовлення зброї та боєприпасів виявлено в Києві (фото)

Ділки реалізовували готову продукцію через інтернет та особисті зв'язки.

Служба безпеки України викрила у Києві роботу підпільного цеху з виготовлення зброї та боєприпасів. Як повідомили у спецслужбі, його організували кілька місцевих жителів, передають Патріоти України.

Зокрема, вони обладнали у приміщенні цех, в якому виробляли боєприпаси та травматичну зброю, а також переробляли її на бойову.

Готову продукцію зловмисники реалізовували у різних регіонах країни через особисті зв'язки, у тому числі серед кримінальних кіл, а також на спеціалізованих інтернет-сайтах.

В межах відкритого кримінального провадження оперативники провели 15 санкціонованих обшуків, у ході яких було вилучено виробниче обладнання, комплектуючі та запчастини, понад 20 тисяч патронів різного калібру, а також документальні матеріали, що підтверджують протиправну реалізацію продукції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...