"Підступний вождь": Як Захарченко ідею і бренд у "луганських" "віджав"

Нові автобуси, які в "ДНР" були з помпою представлені журналістам як досягнення промисловості окупованих територій, виявилися російськими ПАЗіками, на які в Донецьку просто наліпили свою емблему.

При цьому російські автобуси на Донбасі збирали під власним брендом і до війни, пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Збирають "Донбас" нібито на заводі "Донгормаш", і це окрема хохма. Прикрутити ПАЗіку колеса там, напевно, ще можуть, але в цілому нинішній "Донгормаш" і автовиробництво - такі ж полярні поняття, як завод "Рубін" і Макбук" , - пише журналіст.

"В оригіналі російський автобус виглядає так. Єдине, що зробили в Донецьку - наліпили напис "Донбас" на корпус. Втім, не факт, що і це зробили в Донецьку. Цілком можливо, ПАЗіки вже в такому вигляді і доставили в "ДНР", - припустив Казанський.

При цьому блогер вказав на ще одну деталь - навіть сам проект збору російських автобусів на Донбасі ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко вкрав - все це вже було.

Автобуси під брендом "Донбас" з 2012 року і до війни вже збиралися в Красному Лучі Луганської області. Тільки там збирають не ПАЗіки, а російські автобуси "Волжанин". І точно також на них ліпили напис "Донбас".

"Війна погубила це виробництво в Красному Лучі. Але не біда - через три роки хтось згадав, що до війни в Україні так робили, і придумав піар-проект для Захарченко. Вийшло смішно. За фактом донецькі просто "віджали" ідею і бренд у луганських", - уклав Казанський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...