Підсумки року: Про ганебну поразку Путіна

Рішення Стокгольмського арбітражу по "Газпрому" і "Нафтогазу" в червні цього року стало справжньою принизливою поразкою для Росії.

У Андрія Коболєва і Олексія Міллера по-різному оцінюють рішення Стокгольмського судуПро це заявив український журналіст Олег Гавриш у своїй колонці на "Новом времени", передають Патріоти України.

Однак, каже він, російська пропаганда розвивала тезу про те, що ніхто, мовляв, не бачив самого рішення і взагалі все там не так однозначно і ще не час українцям радіти.

"Насправді те, що відбулося у Стокгольмському арбітражі це, по суті, розгром Росії у газовій війні. Те, що сталося, можна порівняти з поразкою росіян у Кримській війні середини 19 століття або в війні з Японією на початку століття 20-го", - наголосив він.

"Абсолютна і принизлива поразка. Почнемо з того, що загальний позитивний ефект рішень арбітражу для України становить понад $75 млрд, за весь термін дії контракту.

Для порівняння весь ВВП України за минулий рік $93 млрд. Тобто "Нафтогаз" виграв для України майже 80% річного ВВП", - навів приклад Гавриш.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...